Tulip Inn Eindhoven Park Sleep Fly

Hotel Tulip Inn Eindhoven Park, sleep and fly : Een vakantie kan echt goed beginnen als je van tevoren je niet hoeft op te jagen of te stressen om op tijd op de luchthaven te zijn, omdat je anders kans loopt dat je de vlucht zou missen.

Om je relaxed aan de reis te laten beginnen, is er het Tulip Inn Eindhoven Park Sleep and Fly arrangement dat zich bevindt op slechts op korte afstand van de Eindhoven Airport. Je combineert met dit arrangement een luxe overnachting in een moderne kamer waarbij je gratis de auto kunt parkeren. Het is mogelijk om dit arrangement te boeken vanaf €72,00 per persoon per nacht.

Park, Sleep en Fly bij Tulip Inn Eindhoven : ontspannen voor de echte vakantie

Tulip inn Park Sleep Fly EindhovenStel je vliegt op een zaterdag en je checkt vrijdagmorgen in om de dag ervoor nog even lekker het hoofd leeg te maken alvorens in het vliegtuig te stappen. In het hotel kan je gebruik maken van het zwembad en de vele fitnessmogelijkheden die men je aanbiedt.

Er is een eigen restaurant aanwezig en in het hotel kun je gratis gebruik maken van het internet. Als je de dag hebt doorgebracht door te relaxen en te sporten, kun je de dag afsluiten aan de bar door een lekkere cocktail te bestellen. In het restaurant serveert chef je de beste samengestelde menu’s of je kan indien je wenst ook à la carte bestellen.

Tulip Inn Eindhoven Parkeren en Shuttle bus

Tijdens de reis mag de auto zonder kosten in de parking van het hotel blijven staan. Door de dag kan je gebruik maken van de gratis shuttle diensten en hoe vroeg je de vlucht ook hebt, er staat altijd een shuttle dienst voor je klaar zodat je binnen de 3 minuten aan de vertrekhal staat.

Dankzij dit arrangement kan de vakantie al een beetje vroeger beginnen. Je kunt gebruik maken van dit arrangement als je aan de receptie van dit hotel je boarding pass laat zien aan de receptionist.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Tulip Inn Eindhoven Park Sleep Fly
Author Rating
41star1star1star1stargray