Shuttle Parking Vliegveld Eindhoven

Wanneer u kiest voor shuttle parking bij vliegveld Eindhoven betekent dat dat u kiest voor een voordelige en betrouwbare parkeermogelijkheid.

Aanbieders van shuttle parkeren bij vliegveld Eindhoven

Hoe werkt shuttle parking bij Eindhoven Airport?

Shuttle parkeren vliegveld EindhovenU boekt een parkeerplaats vanachter uw computer zodat u een plek reserveert. Zo weet u altijd zeker dat er een plek is op de dag dat u reist. Wanneer de dag aanbreekt waarop u vliegt, rijdt u met uw auto niet naar de luchthaven, maar naar de parkeerplaats waar u heeft afgesproken. Hier levert u uw auto in.

Een medewerker van de aanbieder van het shuttle parkeren zal uw auto naar de parkeerplek brengen. Vervolgens wordt u samen met u reisgezelschap met een shuttle naar het vliegveld Eindhoven gebracht.

De parkeerplaatsen zijn meestal op een aantal minuten rijden afstand van vliegveld Eindhoven. U zult dus ook niet veel tijd kwijt zijn op de parkeerplaats. Wanneer u weer terug op Vliegveld Eindhoven aankomt, kunt u terwijl u op uw koffers wacht de Shuttle-dienst bellen.

Zij zullen u en uw reisgezelschap dan weer komen ophalen bij de aankomsthallen. Vervolgens wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht waar uw auto klaar staat.

Voordelen van shuttle parkeren bij Eindhoven Airport

Het voordeel van Shuttle parkeren bij Eindhoven Airport is dat u uw gehele reis weet dat uw auto veilig staat. U hoeft niet zelf te haasten, want u kunt op uw gemak naar het parkeerterrein naar keuze gaan zodat u files en opstoppingen rondom het vliegveld kunt vermijden.

Verder is een groot voordeel dat u zelf kunt kiezen of u vooraf of bij aankomst wilt betalen. Shuttle parking bij Vliegveld Eindhoven is een goedkope manier van parkeren terwijl u wel verzekerd bent van een veilige parkeerplek.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail