Restaurants Eindhoven Airport

Je hebt een vlucht geboekt van Eindhoven Airport en je staat op het punt te vertrekken. Na aankomst op de luchthaven heb je meestal nog enkele uurtjes te gaan voordat je in het vliegtuig zit. Een hapje eten en een drankje doen kan die tijd een heel stuk plezieriger maken. Eindoven Airport is niet al te groot, maar er zijn wel verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden.

Voor snacks en drankjes kun je bijvoorbeeld in de vertrekhal terecht bij de Small Counter. Deze zelfde eetgelegenheid kun je ook vinden in de vertek lounge. Handig, want dat hoef je niet ver te zoeken voordat je vlucht vertrekt. Een verdieping naar boven zijn nog meer eetgelegenheden te vinden.

restaurantseindhovenairport

Daar vind je bijvoorbeeld Medium en Large. Dit zijn geen namen van kledingmaten, maar eet- en drinkgelegenheden. Bij Medium kun je terecht uit warme zowel als koude hapjes, sandwiches en warme maaltijden. Bovendien kun je hier ook terecht voor een lekkere kop koffie en verfrissende drankjes. Nabij Medium ligt een panoramaterras waar je nog even heerlijk van het uitzicht kunt genieten voordat je vlucht vertrekt.

Het Large biedt een ruime selectie van de smakelijkste maaltijden, voor zowel lunch als diner. Vlieg je dus in de avond en heb je thuis niet kunnen dineren, kun je nog snel even bij het Large terecht.

Wil jij helemaal niet uitgebreid dineren en wil je alleen ontspannen tijdens een lekkere koffie of shake? Dan vind je op Eindhoven Airport ook een Starbucks Coffee en een Farm Foods & Drinks.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail