Quick Parking Eindhoven

Als je op reis vertrekt dan wil je zeker en vast dat de auto veilig staat zodat als je terug aankomt je de auto terug mee naar huis kunt nemen. Dit is precies wat Quick Parking Eindhoven je bied. Het is een algemeen geweten dat als je van plan bent om de auto aan de luchthaven te zetten dat je dan heel veel geld kwijt bent aan alleen al de parking en dat staat de auto nog eens buiten.

Omdat de parking nog een stuk van de luchthaven af is, moet je dan een heel stuk te voet afleggen met zware koffers vooraleer je kunt inchecken. Dankzij Quick parking kan dit gelukkig anders.

Meer informatie en boeken

Quick parking aan de luchthaven Eindhoven

quick parking eindhovenHet is nog niet heel lang mogelijk om je auto goedkoop en veilig achter te laten op een parking die maar op 3 minuten van de luchthaven zich bevindt. Op amper een paar minuten van de drukke luchthaven parkeer je de auto op een bewaakt terrein en de auto staat droog voor eventuele buien die kunnen vallen als je op vakantie bent.

Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over de auto die je hebt achtergelaten. In één klap heb je direct een heleboel voordelen die je niet zou hebben als je de auto laat staan op een eigen parking van de luchthaven zelf.

Voordelen van Quick parking Eindhoven

Het hele terrein van de parking is afgesloten en alle ingangen en hoeken zijn voorzien van een degelijke camerabewaking waar men 24/24 streng toezicht op heeft. Je kan de reservering kosteloos annuleren tot 20 minuten van tevoren en je hoeft hierbij geen reden op te geven van annulering. Je parkeert de wagen al vanaf € 34,50 per dag en hoelanger je gebruik maakt van de parking, hoe meer je geniet van talloze kortingen.

Als je gereserveerd hebt aan Quick Parking Eindhoven, dan hoeft niemand zich geen zorgen te maken om de zware koffers mee te sleuren naar de luchthaven want de parking biedt je een gratis shuttle dienst aan van de parking naar de luchthaven. Dat geldt ook bij terugkomst. De shuttledienst zal op je wachten bij aankomst.

Meer informatie en boeken

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Quick Parking Eindhoven
Author Rating
41star1star1star1stargray