Park Sleep Fly Eindhoven Airport

Park Sleep Fly parkeren bij vliegveld Eindhoven is een populaire combinatie van parkeren, slapen en vliegen.

Welke hotels bieden Park, sleep en fly bij Eindhoven Airport aan?

Op dit moment zijn er 2 hotels in de buurt van vliegveld Eindhoven die een voordelig park, sleep en fly arrangement aanbied. Dit zijn Hotel Novotel Eindhoven en het Tulip Inn Eindhoven Airport. U boekt al een park, sleep en fly arrangement bij Eindhoven Airport vanaf 52,50 p.p.p.n.

Hoe werkt Park, Sleep en Fly bij vliegveld EIndhoven?

Bij Park, Sleep, Fly boekt u een parkeerplaats en slaapplaats in de buurt van vliegveld Eindhoven. De dag voor uw reis of op de dag zelf, rijdt u naar het hotel welke u heeft uitgekozen. Daar parkeert u de auto en checkt in het hotel in om van alle faciliteiten van dat hotel te kunnen genieten. Wanneer het tijd is om naar het vliegveld af te reizen wordt u met een shuttlebus van uw hotel naar het Vliegveld gebracht. U kunt direct gaan inchecken.

Park sleep fly eindhovenUw auto blijft op de parkeerplaats van het hotel staan. Wanneer u weer terug komt op het Vliegveld wordt u wederom met een shuttle opgehaald en naar uw eerder geboekte hotel terug gebracht.

U kunt bij terug komst nog een nacht in het hotel verblijven zodat u de volgende dag in alle rust aan uw terugreis kunt beginnen. Wanneer u direct nadat de shuttle u heeft afgezet wilt beginnen met de terugreis staat uw auto direct voor u klaar bij het hotel.

Voordelen van parkeren met Park, Sleep, Fly Eindhoven

Het grote voordeel van Park Sleep en Fly is dat u veel rustiger aan uw reis begint. Er is geen stress van het zoeken naar een parkeerplaats. En zeker wanneer u op een onmogelijke tijd vliegt of ver van vliegveld Eindhoven af woont is het absoluut fijn om eerst bij te komen in een hotel. Dan begint uw vakantie ook al.

Financieel is het ook aantrekkelijk om een slaapplaats en parkeerplaats voor één prijs te kunnen boeken.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail