Hotel NH Best Park Sleep Fly

U kunt er ook bij Vliegveld Eindhoven kiezen om het parkeren te combineren met een overnachting. Uw auto mag dan tijdens uw vakantie gratis op het parkeerterrein van Hotel NH Best blijven staan.

Het fijne aan hotel NH Best is dat het gratis parkeergelegenheid biedt op het terrein van het hotel. Dit zorgt ervoor dat u zonder enige moeite uw auto kunt parkeren terwijl u op vakantie gaat. Daarnaast is het ook erg aantrekkelijk dat het hotel zeer dicht gelegen is bij de belangrijkste snelwegen van de omgeving.

Park, sleep en fly arrangement Eindhoven NH Best

Het boeken van het park, sleep en fly-arrangement is simpel. Het arrangement is beschikbaar op vertoon van ticket of boarding pass. Daarnaast krijgt u een overnachting, vroeg ontbijt, shuttle tussen het hotel en het vliegveld en de mogelijk om gratis te parkeren te 21 dagen. Het arrangement is direcht boekbaar, dit kunt u gelijk in orde make bij aankomst in het hotel.

NB : Op dit moment biedt dit hotel geen Park, sleep en fly arrangement meer aan. Voor een park, sleep, fly arrangement bij vliegveld Eindhoven kunt U nu boeken bij Hotel Novotel Eindhoven. Klik voor meer informatie.

Wilt U toch boeken bij NH Best zonder arrangement, klik hier.

Meer informatie over hotel NH Best

NH Best Sleep, Park en FlyHet hotel NH Best staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige accomodatie in het hart van Noord-Brabant. De ruim 68 accommodaties worden tegen betaalbare prijzen aan u verwelkomt en zijn gelegen in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch. Het hotel ligt ook op zeer korte afstand van het vliegveld van Eindhoven, Eindhoven Airport. Dit maakt het hotel ideaal voor lange verblijven maar ook voor korte.

Het hotel beschikt over een golfbaan op ongeveer 3 kilometer afstand, tennisbaan en een bowlingbaan. Daarnaast zijn er 10 conferentieruimten aanwezig, perfect om als locatie te dienen voor alle mogelijke bedrijfsevenementen of zelfs bruiloften. Het hotel beschikt over een verwarmde binnenzwembad, sauna en zonnebank.

Het hotel is dus van alle gemakken voorzien. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je de heerlijke lokale gerechten kunt proeven. Deze maaltijden kun je nuttigen in het hotel of op het terras van het hotel. Het hotel NH Best biedt u ook gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Daarnaast is het ook mogelijk om het sportbanen te gebruiken voor recreatieve mogelijkheden.

De tuin van hotel NH Best is bijzonder geschikt om heerlijk te ontspannen en te zonnebaden. Het NH Best Hotel is ideaal gelegen en een goede uitvalsbasis voor fietstochten of wandeling door de Brabantse omgeving. Ook kunt u natuurlijk een dagje naar het pretpark of naar de dierentuin, beiden op korte afstand gelegen.

NB : Op dit moment biedt dit hotel geen Park, sleep en fly arrangement meer aan. Voor een park, sleep, fly arrangement bij vliegveld Eindhoven kunt U nu boeken bij Hotel Novotel Eindhoven. Klik voor meer informatie.

Wilt U toch boeken bij NH Best zonder arrangement, klik hier.

.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail