Eindhoven Airport Algemene Informatie

Wie op vliegvakantie wil, kan dat vanaf Eindhoven Airport doen. Het is van oorsprong een civiel luchtveld, maar tegenwoordig wordt het ook voor de burgerluchtvaart gebruikt. Dit is het grootste regionale vliegveld met 2,98 miljoen passagiers in 2012.

Bereikbaarheid vliegveld Eindhoven

Ondanks dat het een klein vliegveld is, is het in Eindhoven goed bereikbaar. Er stopt geen trein, maar u kunt er wel met het openbaar vervoer komen door de bus te pakken. Natuurlijk kunt u er ook heen met de auto en de taxi. Als u met de auto komt, is reserveren om te parkeren aangeraden. Anders is er een kans dat er geen plek meer is. Klik hier voor het overzicht om goedkoper te parkeren bij Eindhoven Airport

Faciliteiten op Eindhoven Airport

vliegveld eindhoven parkerenDit vliegveld bied enorm veel faciliteiten. Er is een post waar huisartsen en assistenten staan om u te adviseren over vaccinaties en andere vragen in het buitenland. Er is Kiddyland zodat uw kind zich niet hoeft te vervelen met het lange wachten.

Ook kunt u er een auto huren, pasfoto’s maken, foto’s uitprinten en visitekaartjes maken. Natuurlijk is uw geld er te wisselen voor buitenlands geld.

Winkels en restaurants Eindhoven Airport

Er is een groot aanbod aan winkels. Ze hebben een boekenwinkel, sieradenwinkel, supermarkt, tassenwinkel, Hollandse winkel en tax-free winkel. Alles waar u voor zou kunnen kijken, hebben ze een winkel voor. Verder zitten er een aantal plekken om te eten. Meer over de winkels en winkelen op Eindhoven Airport.

Farm Food + drinks is een restaurant waar u alles kunt nemen: een snelle snack tot een uitgebreide maaltijd. Daarnaast is er nog een Starbucks die bekend staat om de koffie. Wat betreft eten en drinken is er dus niet veel keuze. Meer informatie over restaurants en eten en drinken op Eindhoven Airport

Kaart en adresgegevens van Eindhoven Airport

Adres vliegveld eindhoven : Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven

[mappress mapid=”1″]

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail