Central Parking Eindhoven

Valet parking bij vliegveld Eindhoven door Central Parking Eindhoven : Een luxere start van uw vakantie, weekendje weg of zakenreis kunt u zich niet wensen. Bij Central Parking maakt u vooraf een reservering en u ontvangt direct per email een bevestiging. U hebt daarmee de zekerheid van een veilige, nette en bewaakte parkeerplaats.

Valet parkeren bij Central Parking Eindhoven

central parking eindhovenVijftien minuten voor aankomst op de luchthaven belt u het telefoonnummer van Central Parking : 088 1020300. Bij aankomst bij de vertrekhal wordt u ontvangen door uw chauffeur, die u helpt met het uitladen van de koffers. Daarna neemt u samen eventueel aanwezige schades aan uw auto op.

De chauffeur parkeert uw auto vakkundig op een veilige en bewaakte parkeerplaats. Geen gesleep met koffers, u stapt immers voor de vertrekhal uit. Een heerlijk begin van uw reis! Tijdens uw verblijf in het buitenland, kunt u uw auto desgewenst laten wassen en voltanken.

Na uw vakantie of zakenreis belt u, vanuit de aankomst hal, weer 088 1020300 en uw auto staat voor u klaar bij de uitgang van het stationsgebouw. Ook nu weer geen gesleep met koffers op weg naar uw auto. Een fantastisch vooruitzicht toch, als u vermoeid aankomt in uw Bermuda en Hawai-shirt bij een 15 graden lagere temperatuur in de stromende regen?

Meer informatie en reserveren

Professioneel Valet Parkeren bij Central Parking Eindhoven

Eventuele reeds aanwezige schades aan uw auto worden vooraf zorgvuldig geregistreerd. Mocht er, bij hoge uitzondering toch schade zijn ontstaan aan uw auto tijdens uw reis, dan wordt dit professioneel opgelost. U kunt er echter van uit gaan dat u de auto terugkrijgt in dezelfde staat als dat u hem heeft overgedragen aan de chauffeur. Zelfs uw persoonlijke instellingen zijn niet veranderd!

De prijs voor deze luxe is te vergelijken met zelf parkeren. Er hoeft namelijk geen shuttlebus te worden ingezet. Business Class voor een Economy prijs dus!

Meer informatie en reserveren

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Central Parking Eindhoven
Author Rating
41star1star1star1stargray